ЛЕСТО ПРОДУКТ участва в организирана среща с младежи и ученици в рамките на Деня на професиите 2017

ЛЕСТО ПРОДУКТ участва в организирана среща с младежи и ученици в рамките на Деня на професиите 2017
30 Април 2017

   

 На 28 април 2017г. ЛЕСТО ПРОДУКТ взе участие в най-голямото и единствено по рода си събитие за кариерна ориентация в област Враца -Ден на професиите 2017. Организираната от РУО Враца, КРИБ Враца, Строителна камара и Търговско-промишлената палата среща имаше за цел да подпомогне младите хора в професионалната им ориентация и да ги информира за възможностите за кариерно развитие.

Форумът се проведе под мотото "Избери своята професия днес" и бе посетен от над 400 деца – ученици от VII и VIII клас от всички основни училища от областта. Участие във форума взеха представители на местния бизнеса, а официални лица уважиха събитието в знак на подкрепа на инициативата. 

Щандът на ЛЕСТО ПРОДУКТ бе сред най-атрактивните на изложението и предизвика голям интерес сред посетителите. Съвременното мислене с грижа за младите хора и общото бъдеще мотивира всички от екипа на ЛЕСТО ПРОДУКТ да проведат открити разговори с децата, да споделят опит, да отговорят на зададените с любопитство въпроси за естеството на работата и възможностите за реализация.

   "За ЛЕСТО ПРОДУКТ хората са най-големият актив. Всяка инвестиция в тяхното бъдеще е инвестиция в бъдещето на нашия град и в бъдещето на България. Участието в този форум бе възможност за нас да подпомогнем младите хора в решаващия за тяхното развитие и кариера избор - избора на професия. Уверени сме, че чрез възможността за трупане на практически опит по време на обучението, децата ще придобият допълнителни знания и умения, които ще повдигнат тяхното самочувствие, защото знанието дава увереност и превръща мечтите в реалност", сподели управителят на ЛЕСТО ПРОДУКТ Ивайло Гладнишки.

 

_ _ _ 

 

ЛЕСТО ПРОДУКТ ЕООД е компания базирана в България, с над 20 години опит в изработката на метални изделия за машини и съоръжения намиращи приложение в различни сектори на промишлеността. Основните технологични операции прилагани за изработка на отделни метални детайли или асемблирани единици са лазерно рязане, щанцоване, огъване, заваряване, прахово-полимерно боядисване и монтаж на компоненти и възли.

 

За контакти:

тел: +359 92 661 093
email:  office@lestoproduct.com
URL: www.lestoproduct.com

към всички новини