За нас

ЛЕСТО ПРОДУКТ ЕООД е компания базирана в България с над 25 години опит в изработката на метални изделия за машини и съоръжения намиращи приложение в различни сектори на промишлеността. Основните технологични операции прилагани за изработка на отделни метални детайли или асемблирани единици са лазерно рязане, щанцоване, огъване, заваряване, прахово-полимерно боядисване и монтаж на компоненти и възли.


Стартирала като малка фирма за производство и монтаж на промишлени климатични и хладилни инсталации, днес ЛЕСТО ПРОДУКТ разполага с производствена база от над 8,500 кв.м. Фокусирана в реализацията на клиентските проекти и решения, фирмата е сформирала собствен проектантски екип и оборудвала фабриката си с машини и съоръжения на водещи европейски производители като TRUMPF, FINN POWER, SAFAN, FRONIUS, ESAB and ITW Gema. Организацията на работа е регламентирана и доказано контролирана, чрез валидните сертификати, които компанията притежава съгласно изискванията на ISO 9001:2015, ISO 14001:2015; BH OHSAS 18001:2007; БДС EN 15085-2 Level CL11 и БДС EN ISO 3834-2.


В ЛЕСТО ПРОДУКТ знаем колко е трудно да спечелиш доверието на клиента. Пътят, който извървяхме и усилията на целия екип за покриване изискванията на редица международни стандарти, ни правят изключително горди с постигнатото. Ние вярваме, че най-добрите решения се вземат в партньорство и ценим високо взаимоотношенията си с клиентите. Работим професионално, отговорно, в крак с времето и се стремим да бъдем иновативни.


ЗАЩО КЛИЕНТИТЕ ИЗБИРАТ НАС?

  • Ние работим в екип с клиентите и постигаме целите си заедно.
  • Използваме утвърдени доставчици, които гарантират доставка на необходимите материали с изискваното качество и нужната честота.
  • Съвместно с нашите партньори търсим златната среда между размер на партида и време за пренастройка.
  • Гъвкави сме в процеса на планиране на производството и като резултат сме коректни и точни в поетите ангажименти за доставка.
  • Работим превантивно по отношение качеството на нашата работа – анализираме потенциалните грешки и контролираме технологичните процеси от входа до изхода.
  • Изработваме изделия с максимална степен на завършеност  чрез нанасяне на покрития, гарантиращи висока корозоустойчивост и отличен външен вид. 
  • Чрез ефективни сетови и складово-форматирани опаковки, ние гарантираме не само доставка на продукти, удовлетворяващи изискванията на нашите клиенти, но и оптимални транспортни разходи, улеснение и оптимизиране на времето за разпределяне и складиране при клиента.
  • Организираме транспорт и доставка до всички точки на света по международните правила Инкотермс 2010.


Амбицирани сме да бъдем най-ценният бизнес партньор за клиентите си, символ на тяхната сигурност и със съществен принос за техния успех!
 

МИСИЯ, ВИЗИЯ и ЦЕННОСТИ на ЛЕСТО ПРОДУКТ


ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО

 

Свържете се с нас!